"Maxim" is een van de oudste restaurants van Pigadia in de haven. Hier heb ik voor het eerst geitenvlees gegeten en dat was lekker. Ook lamsouvlaki is hier erg goed. In juni 2010 hebben we er met Grieken een vis van 5 kg gegeten welke 2 1/2 uur onder de grill had gelegen. Volgens mij was het een soort zeebaars, voordeel: geen graten alleen maar botten.

Restaurant Maxim in Pigadia

Lamsouvlaki
Zeebaars
Mezes
Kipsouvlaki
Salade
Moussaka
Gebakken Feta
Fried Zucchini
Keftedes
Domades
Gegrilde kip
Yiouvetsi
Porkchops uit Pyles
Visgerecht Plakia
Op de huid gebakken zalm
© 2000-2024 www.karpathos.nl

Restaurant Maxim

in Pigadia

"Maxim" is een van de oudste restaurants van Pigadia in de haven. Hier heb ik voor het eerst geitenvlees gegeten en dat was lekker. Ook lamsouvlaki is hier erg goed. In juni 2010 hebben we er met Grieken een vis van 5 kg gegeten welke 2 1/2 uur onder de grill had gelegen. Volgens mij was het een soort zeebaars, voordeel: geen graten alleen maar botten.
Lamsouvlaki
Zeebaars
Mezes
Kipsouvlaki
Salade
Moussaka
Gebakken Feta
Fried Zucchini
Keftedes
Domades
Gegrilde kip
Yiouvetsi
Porkchops uit Pyles
Visgerecht Plakia
Op de huid gebakken zalm
© 2000-2024 www.karpathos.nl
MENU MENU
MENU MENU