Menetes vervolg

Veel borduurwerk en kant te zien in een traditioneel huis in Menetes op Karpathos Griekenland Veel borduurwerk en kant te zien in een traditioneel huis in Menetes op Karpathos Griekenland
Als je zoiets onderweg tegenkomt dan kun je je fototoestel toch niet in je tas houden? Aan de rand van Menetes aan de rechterzijde van de weg naar Arkassa ligt deze toen nog fraaie kapel.
Poes op een kleurrijke bank Hoekje bij de begraafplaats in Menetes op Karpathos Griekenland
Huis in Menetes op Karpathos Griekenland Rose huis in Menetes op Karpathos Griekenland Kapel van de begraafplaats in Menetes op Karpathos Griekenland Poort met bel bij de begraafplaats in Menetes op Karpathos Griekenland De grote kerk in Menetes op Karpathos Griekenland De brug in Menetes is hier voor een deel ingestort De huizen zijn terrasvormig gebouwd in Menetes op Karpathos Griekenland De huizen zijn terrasvormig gebouwd in Menetes op Karpathos Griekenland De huizen zijn terrasvormig gebouwd in Menetes op Karpathos Griekenland Graven op de begraafplaats in Menetes op Karpathos Griekenland Begraafplaats in Menetes biedt een mooi uitzicht over het dal Begraafplaats in Menetes op Karpathos Griekenland Kapel net buiten Menetes op Karpathos Griekenland Kapel net buiten Menetes op Karpathos Griekenland Poort met bel bij de begraafplaats in Menetes op Karpathos Griekenland Kapel net buiten Menetes op Karpathos Griekenland
© 2000-2024 www.karpathos.nl

Menetes vervolg

Menetes zie je rechts tegen de berg aanliggen op een hoogte van 350 meter als je vanuit Pigadia richting vliegveld rijdt. Het is een klein dorpje wat bestaat uit talloze trapjes en steegjes tegen de berg gebouwd. Dwars er doorheen loopt de weg richting Arkassa en de nieuwe weg naar het vliegveld. Telkens is het hopen dat je met een huurauto niet de bus tegenkomt. De weg is er zo smal dat je elkaar niet kunt passeren. Dat betekent dus in zijn achteruit als je pech hebt. Voordat je bij het dorp komt zie je links in een haarspeldbocht een grote trap liggen richting het verzetsmonument. Hier kan het behoorlijk hard waaien. Soms zijn er mensen die al zittend de trap afgaan, bang om van de berg afgeblazen te worden.
© 2000-2024 www.karpathos.nl
Als je zoiets onderweg tegenkomt dan kun je je fototoestel toch niet in je tas houden? Aan de rand van Menetes aan de rechterzijde van de weg naar Arkassa ligt deze toen nog fraaie kapel.
MENU MENU
MENU MENU
Karpathos.nl