Restaurants

We hebben bij 2 restaurants gegeten in Fry tijdens ons korte verblijf. De eerste avond bij Milos, gelegen in de haven. Die avond was het er erg druk omdat de naamdag Sophia gevierd werd. De tweede dag hebben we tussen de middag de lunch en ‘s-avonds het diner bij Obáiyas. Omdat we toen niet zo’n honger hadden hebben we een Ouzo Mezes  besteld. We kregen toen diverse gerechten met ouzo voor slechts € 7,00 ! Daar zaten ook slakken bij!
In het appartement kun je wel zelf wel je ontbijt maken maar voor 1 of 2 nachten vonden we dat teveel gedoe. In de haven kun je bij de “snackbar” een ontbijtje bestellen. Ze hebben tosti ham/kaas en 2 nescafé voor € 6,00. Ook hadden ze in een vitrine iets met bladerdeeg liggen maar we konden er niet achter komen wat dat zou moeten zijn. De boot terug naar Pigadia vertrekt al om 08.00 uur dus je moet er op tijd zijn. Zo vroeg is het er al erg druk, over het algemeen alleen maar mannen, waarschijnlijk de vissers voor een koffie.
© 2000-2017 www.karpathos.nl

Restaurants

We hebben bij 2 restaurants gegeten in Fry tijdens ons korte verblijf. De eerste avond bij Milos, gelegen in de haven. Die avond was het er erg druk omdat de naamdag Sophia gevierd werd. De tweede dag hebben we tussen de middag de lunch en ‘s-avonds het diner bij Obáiyas. Omdat we toen niet zo’n honger hadden hebben we een Ouzo Mezes besteld. We kregen toen diverse gerechten met ouzo voor slechts € 7,00 ! Daar zaten ook slakken bij!
In het appartement kun je wel zelf wel je ontbijt maken maar voor 1 of 2 nachten vonden we dat teveel gedoe. In de haven kun je bij de “snackbar een ontbijtje bestellen. Ze hebben tosti ham/kaas en 2 nescafé voor € 6,00. Ook hadden ze in een vitrine iets met bladerdeeg liggen maar we konden er niet achter komen wat dat zou moeten zijn. De boot terug naar Pigadia vertrekt al om 08.00 uur dus je moet er op tijd zijn. Zo vroeg is het er al erg druk, over het algemeen alleen maar mannen, waarschijnlijk de vissers voor een koffie.
© 2000-2017 www.karpathos.nl