“Never too late” van Karin Martens

Nog op zoek naar een boek om mee te nemen op vakantie naar Karpathos? Lees onderstaand verhaal en ontdek waarom dit boek niet in je bagage mag ontbreken. Na een turbulent leven is Karin Martens op een dieptepunt beland: als alleenstaande moeder in de bijstand, verrekkend van de rugpijn, in een rijtjeshuis in het Brabantse dorpje Wouw. Alles is weg: haar geliefde broer Edwin is jong overleden, haar vader, de ooit zo succesvolle ondernemer A-3 Martens, is aan lager wal geraakt en als dakloze junk gestorven op Aruba. Op dat moment komen haar vechtersmentaliteit en levenslust dubbel en dwars naar boven. Ze schrijft haar levensverhaal van zich af en stuurt een enthousiaste brief naar het KRO-programma Memories. Met haar vriendinnen Roos en Marina wil ze terug naar Chersonissos, op Kreta. De plek waar ze elkaar dan 25 jaar geleden als hostesses bij Holland International ontmoet hebben. Dankzij Memories vindt Karin haar grote liefde terug, de charismatische Griek Yiannis Kakakis. Haar levenslange droom wordt eindelijk waarheid: oud worden boven op een Griekse berg. vertelt het inspirerende verhaal over de Griekse jaren van Karin. Het boek biedt een bijzondere blik achter de schermen bij de veelbesproken aflevering over Karin en Yiannis van het programma Memories. Het is een verhaal van verdriet en verlies, maar vooral van hoop, pure, onverwoestbare liefde en een nooit aflatend geloof in jezelf. Een deel van het verhaal speelt zich ook af op Karpathos. Karin Martens (1965) was hostess bij Holland International, ondernemer, interieurstylist en schrijfster. Haar vele avonturen voerden haar vanuit het Brabantse Wouw via San Francisco, Kreta, Thailand, Indonesië en Aruba uiteindelijk weer terug naar Kreta en haar grote liefde Yiannis. Binnenkort verschijnen het tweede deel van haar memoires en een derde boek over haar leven op Kreta.
Dwaal af in de Griekse sferen op je strandbed
is te bestellen via onderstaande link:
Enkele recensies: Ik heb het boek in één ruk uit gelezen. Ik werd geraakt door de prachtige manier waarop Karin Martens haar liefde voor de Griek Yiannis beschrijft. Ook haar liefde voor Griekenland, de mooie eilanden en de cultuur komt beeldend naar voren. Dit boek gaat over het overwinnen van tegenslagen en over positief in het leven staan, maar bovenal is de boodschap: Houd je van iemand? Ga er dan voor! Het is nooit te laat. 4 september 2014 Wat heb ik dan een saai leven! Ongelofelijk wat deze vrouw allemaal heeft meegemaakt en dit openlijk deelt met iedereen. Moet een film van komen! Pluspunten:Goede verhaallijn, Meeslepend verhaal, Grappig, Spannend, spannend liefdesspel 12 mei 2015 Net het boek Never Too Late van Karin Martens uitgelezen, heerlijk. Behalve het waargebeurde verhaal over echte liefde, heerlijk wegdromen bij de vele fragmenten op verschillende Griekse eilanden. Zeker een aanrader als vakantieboek als je naar Griekenland gaat. Door veel lezers wordt dit boek ook wel ’50 TINTEN BLAUW’ genoemd…
© 2000-2022 www.karpathos.nl

“Never too late”

van Karin Martens

Nog op zoek naar een boek om mee te nemen op vakantie naar Karpathos? Lees onderstaand verhaal en ontdek waarom dit boek niet in je bagage mag ontbreken. Na een turbulent leven is Karin Martens op een dieptepunt beland: als alleenstaande moeder in de bijstand, verrekkend van de rugpijn, in een rijtjeshuis in het Brabantse dorpje Wouw. Alles is weg: haar geliefde broer Edwin is jong overleden, haar vader, de ooit zo succesvolle ondernemer A-3 Martens, is aan lager wal geraakt en als dakloze junk gestorven op Aruba. Op dat moment komen haar vechtersmentaliteit en levenslust dubbel en dwars naar boven. Ze schrijft haar levensverhaal van zich af en stuurt een enthousiaste brief naar het KRO- programma Memories. Met haar vriendinnen Roos en Marina wil ze terug naar Chersonissos, op Kreta. De plek waar ze elkaar dan 25 jaar geleden als hostesses bij Holland International ontmoet hebben. Dankzij Memories vindt Karin haar grote liefde terug, de charismatische Griek Yiannis Kakakis. Haar levenslange droom wordt eindelijk waarheid: oud worden boven op een Griekse berg. vertelt het inspirerende verhaal over de Griekse jaren van Karin. Het boek biedt een bijzondere blik achter de schermen bij de veelbesproken aflevering over Karin en Yiannis van het programma Memories. Het is een verhaal van verdriet en verlies, maar vooral van hoop, pure, onverwoestbare liefde en een nooit aflatend geloof in jezelf. Een deel van het verhaal speelt zich ook af op Karpathos. Karin Martens (1965) was hostess bij Holland International, ondernemer, interieurstylist en schrijfster. Haar vele avonturen voerden haar vanuit het Brabantse Wouw via San Francisco, Kreta, Thailand, Indonesië en Aruba uiteindelijk weer terug naar Kreta en haar grote liefde Yiannis. Binnenkort verschijnen het tweede deel van haar memoires en een derde boek over haar leven op Kreta.
is te bestellen via onderstaande link:
MENU MENU
© 2000-2022 www.karpathos.nl
MENU MENU