Echt eten

Jonathan Karpathios / Bas Husslage

Met meer dan 120 recepten en prachtige fotografie brengt Jonathan Karpathios , wiens voorvaderen uit Karpathos komen, in “Echt eten” de thuiskok wat dichter bij de bron van het echte eten! In Echt eten vind je de favoriete recepten van Jonathan Karpathios die in zijn keuken onontbeerlijk zijn. Hij laat zien hoe de natuur hem inspireert en hem leidt naar overheerlijke gerechten en originele receptuur. Recepten die eigenlijk iedereen in huis moet hebben en waar je een leven lang eindeloos mee kunt variëren. Voor de recepten in Echt eten gebruikt Jonathan ingrediënten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen. Je kijkt mee over zijn schouder als hij op zoek gaat naar zijn leveranciers. Hij daagt je uit om op een eenvoudige wijze zelf aan de slag te gaan en leert je jouw eigen voorraad van onbewerkte producten aan te leggen.

Nu hier verkrijgbaar, zijn tweede boek:

Echt Eten 2 'Als Jon in Frankrijk' is verkrijgbaar! Jonathan neemt je mee naar het platteland van Frankrijk, bezoekt boerenmarkten en lokale boeren maar laat je bovenal zien hoe vrienden Santi en Sandra samenwerken met hun land volgens de permacultuur. Met meer dan 100 recepten laat Jonathan je zien wat je nog meer met groenten kan doen!

“KOOKBOEK VAN HET JAAR 2013”

BESTEL VIA ONDERSTAANDE LINKS:
© 2000-2023 www.karpathos.nl

“KOOKBOEK VAN

HET JAAR 2013”

Echt eten

Jonathan Karpathios / Bas Husslage

Met meer dan 120 recepten en prachtige fotografie brengt Jonathan Karpathios , wiens voorvaderen uit Karpathos komen, in “Echt eten” de thuiskok wat dichter bij de bron van het echte eten! In Echt eten vind je de favoriete recepten van Jonathan Karpathios die in zijn keuken onontbeerlijk zijn. Hij laat zien hoe de natuur hem inspireert en hem leidt naar overheerlijke gerechten en originele receptuur. Recepten die eigenlijk iedereen in huis moet hebben en waar je een leven lang eindeloos mee kunt variëren. Voor de recepten in Echt eten gebruikt Jonathan ingrediënten die zonder kunstmatige toevoegingen tot stand zijn gekomen. Bovendien kookt hij met respect voor het dier, luisterend naar elk moment van het seizoen. Je kijkt mee over zijn schouder als hij op zoek gaat naar zijn leveranciers. Hij daagt je uit om op een eenvoudige wijze zelf aan de slag te gaan en leert je jouw eigen voorraad van onbewerkte producten aan te leggen.

Nu hier verkrijgbaar, zijn tweede

boek:

Echt Eten 2 'Als Jon in Frankrijk' is verkrijgbaar! Jonathan neemt je mee naar het platteland van Frankrijk, bezoekt boerenmarkten en lokale boeren maar laat je bovenal zien hoe vrienden Santi en Sandra samenwerken met hun land volgens de permacultuur. Met meer dan 100 recepten laat Jonathan je zien wat je nog meer met groenten kan doen!
BESTEL VIA ONDERSTAANDE LINKS:
MENU MENU
© 2000-2023 www.karpathos.nl
MENU MENU