Dakos, hard Kretenzisch brood
Grandfathers Salad
Dolmades
Stifado
Gevulde aubergine
Moussaka
Gigantes beans
Mezes
Geraspte wortel met yoghurt
Groentegerecht
Dessert
Lamscoteletten
Mixed grill-plate
Gekookte Calamari
Gegrilde kip
Sperciebonen
Gevulde aubergine - Papoutsaki
Salade
Zwaardvis
Spaghetti met garnalen
Dessert
Zucchiniflowers
Sperciebonen en witte bonen met knoflook
Varkensstoofvlees
Grote garnalen
Dorade
Geit met pasta
Gegrilde garnaaltjes van Karpatho
Calamaris
Salade met tonijn
Augurken
Stuffed rolls
Gevulde tomaat
IJsdessert
Eigenaar Theo
Souvlaki-mix
Griekse salade
Salade met grote garnalen
Geit met Kritharaki
Pittige Feta
Dessert, gevuld met creme
Dessert
soep met gehaktballen
spaghetti met stifado
spaghetti met garnaaltjes
pittige spaghetti met grote garnalen
Langousten (soort kreeft)
Langousten (soort kreeft)
Langousten (soort kreeft) op de grill
feta uit de oven
Karbonade
Kipfilet
gefrituurde pompoen
koolsalade
tuinbonen met knoflook

Restaurant Kali Kardia in Pigadia

Restaurant “Kali Kardia” (wat “goed hart” betekent) staat bij veel Nederlanders goed aangeschreven en er komen veel “Repeaters”. Met name voor hun vis - en vleesgerechten van de grill. Het restaurant is elke avond vol. Reserveren wordt dus aangeraden. Het restaurant ligt in een afgelegen straatje tussen Hotel Miramare Bay en Ta Nisia. Als je er gaat eten moet je buiten het hoogseizoen niet te laat gaan want in tegenstelling tot de restaurants in de haven wordt er door bezoekers hier wat vroeger gegeten. De inrichting is hier nog echt Grieks met blauwe kleuren en een grote wandschildering. Eigenaars Theo en Esmeralda Houliaras.
© 2000-2018 www.karpathos.nl
gefrituurde pompoen
koolsalade
tuinbonen met knoflook
Restaurant “Kali Kardia” (wat “goed hart” betekent) staat bij veel Nederlanders goed aangeschreven en er komen veel “Repeaters”. Met name voor hun vis - en vleesgerechten van de grill. Het restaurant is elke avond vol. Reserveren wordt dus aangeraden. Het restaurant ligt in een afgelegen straatje tussen Hotel Miramare Bay en Ta Nisia. Als je er gaat eten moet je buiten het hoogseizoen niet te laat gaan want in tegenstelling tot de restaurants in de haven wordt er door bezoekers hier wat vroeger gegeten. De inrichting is hier nog echt Grieks met blauwe kleuren en een grote wandschildering. Eigenaars Theo en Esmeralda Houliaras.

Restaurant Kali

Kardia in Pigadia

Dakos, hard Kretenzisch brood
Grandfathers Salad
Dolmades
Stifado
Gevulde aubergine
Moussaka
Gigantes beans
Mezes
Geraspte wortel met yoghurt
Stuffed rolls
Gevulde tomaat
IJsdessert
Eigenaar Theo
Groentegerecht
Dessert
Lamscoteletten
Grote garnalen
Dorade
Souvlaki-mix
Mixed grill-plate
Gekookte Calamari
Gegrilde kip
Sperciebonen
Gevulde aubergine - Papoutsaki
Salade
Zwaardvis
Sperciebonen en witte bonen met knoflook
Varkensstoofvlees
Spaghetti met garnalen
Dessert
Zucchiniflowers
Geit met pasta
Gegrilde garnaaltjes van Karpathos
Calamaris
Salade met tonijn
Augurken
Griekse salade
Salade met grote garnalen
Geit met Kritharaki
Pittige Feta
Dessert, gevuld met creme
Dessert
© 2000-2018 www.karpathos.nl
soep met gehaktballen
spaghetti met stifado
spaghetti met garnaaltjes
pittige spaghetti met grote garnalen
Langousten (soort kreeft)
Langousten (soort kreeft)
Langousten (soort kreeft) op de grill
feta uit de oven
Karbonade
Kipfilet
MENU MENU
MENU MENU