gratis Winactie 2018

Boek nu je vakantie naar Karpathos via Karpathos.nl

Velen hebben de afgelopen jaren via www.karpathos.nl hun vakantie naar Karpathos en andere Griekse bestemmingen geboekt. Onze dank daarvoor, hiermee ondersteun je het voortbestaan van onze website. Het leek ons leuk om een keer hier iets tegenover te stellen. Wanneer je nu je volgende vakantie via www.karpathos.nl boekt maak je gratis kans op één van de drie prijzen. Alle touroperators met het aanbod van accommodaties op Karpathos staan op de site. Tevens staan van veel accommodaties de beschrijving met zelfgemaakte foto’s op de site. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar http://www.karpathos.nl/touroperators.htm en boek via een van de links je vakantie. Stuur daarna een é-mail naar info@karpathos.nl en vermeld in het onderwerp winactie 2018 Karpathos. In het bericht zet je je naam en woonplaats, datum en tijdstip van boeking, welke touroperator, accommodatie en ip-adres. (Dit ip-adres kun je vinden door naar https://www.watismijnipadres.nl/ te gaan). Wanneer de registratie van de boeking bij Karpathos.nl is binnengekomen krijg je hiervan een bevestiging per é-mail van ons en ding je mee naar één van de drie prijzen. Bezoekers die meerdere boekingen doen kunnen dit per boeking doorgeven. Ook degenen die reeds via Karpathos.nl geboekt hebben voor seizoen 2018 kunnen ons eenzelfde é-mail sturen, je dingt dan ook mee naar een van de prijzen. Wat zijn de prijzen?

Hoofdprijs:

Lucht zitzak (Lamzac®) van Fatboy ter waarde van € 74,50 in de kleur paars. Een handige lucht zitzak van 1,2 kilogram, die tot wel 200 kilogram kan dragen. Eenvoudig mee te nemen en overal op te blazen. Alles wat je nodig hebt is een moment om te ontspannen en lucht, géén pomp. Het ripstop nylon en de waterproof coating maken de Lamzac® tot een stevige lucht ligzak die ook naar buiten kan. De Lamzac® the original is een echte must-have. Niet langer ben je gebonden aan één plek; vanaf nu neem je deze luchtzak overal mee naartoe. Binnen enkele seconden is de ligzak met lucht te vullen. Laat ‘m leeg en blaas ‘m weer op in het park, op het strand, op het vliegveld of bij vrienden thuis. Met de Lamzac® zorg je overal voor comfort.

2e prijs:

Boek “Culinaria Griekenland” ter waarde van € 45,00. Culinaria (459 blz.) levert een schat aan informatie en recepten. Ingedeeld naar regio worden de Griekse provincies en eilandengroepen behandeld met veel aandacht voor specifieke producten, culinaire tradities, historie enz. Geillustreerd met mooie foto's die vaak (in serie) een beeld geven van productieprocessen en van kooktechnieken. De recepten zijn zowel klassiek als regionaal, maar niet altijd eenvoudig. Deze kijk-kookboeken zijn vooral een naslagwerk waarin het plezierig snuffelen is en waarmee men zich kan orienteren op Griekenland (zeker voor allerlei productinformatie) of vakantieherinneringen kan ophalen. Bevat een verklarende woordenlijst, een lijst van culinaire begrippen en basisingredienten, een literatuurlijst, een alfabetisch register op Nederlandse en op Griekse receptnamen en een trefwoordenregister.

3e prijs:

Verrassingsdiner bij Restaurant “Elea” in Pigadia Karpathos. Restaurant “Elea” ligt in het winkelstraatje tegenover de fontein en heeft heerlijke traditionele Griekse gerechten. Leuk is dat je hier ook een kijkje in de keuken kunt nemen om daar iets van je gading uit te zoeken. Met onze voucher mag de winnaar hier met twee personen gratis komen eten. Voor meer informatie neem ook hier een kijkje: http://www.karpathos.nl/restaurants/elea.htm. Winnaars worden door loting vastgesteld. Over de uitslag is geen discussie mogelijk. De winnaar van het verrassingsmenu van restaurant “Elea” wordt aan het begin van het nieuwe vakantieseizoen bekend gemaakt op deze pagina, rond april 2018, en krijgt ook per é-mail bericht. Die kan dan gelijk profiteren van de prijs als hij/zij op vakantie gaat. De winnaars van de Lucht zitzak (Lamzac®) en het boek  “Culinaria Griekenland” worden aan het eind van het seizoen in oktober 2018 hier bekend gemaakt en krijgen ook per é-mail bericht.
© 2000-2018 www.karpathos.nl

gratis Winactie

2018

Boek nu je

vakantie naar

Karpathos via

Karpathos.nl

Velen hebben de afgelopen jaren via www.karpathos.nl hun vakantie naar Karpathos en andere Griekse bestemmingen geboekt. Onze dank daarvoor, hiermee ondersteun je het voortbestaan van onze website. Het leek ons leuk om een keer hier iets tegenover te stellen. Wanneer je nu je volgende vakantie via www.karpathos.nl boekt maak je gratis kans op één van de drie prijzen. Alle touroperators met het aanbod van accommodaties op Karpathos staan op de site. Tevens staan van veel accommodaties de beschrijving met zelfgemaakte foto’s op de site. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar http://www.karpathos.nl/touroperators.htm  en boek via een van de links je vakantie. Stuur daarna een é-mail naar info@karpathos.nl  en vermeld in het onderwerp winactie 2018 Karpathos. In het bericht zet je je naam en woonplaats, datum en tijdstip van boeking, welke touroperator, accommodatie en ip-adres. (Dit ip- adres kun je vinden door naar https://www.watismijnipadres.nl/ te gaan). Wanneer de registratie van de boeking bij Karpathos.nl is binnengekomen krijg je hiervan een bevestiging per é-mail van ons en ding je mee naar één van de drie prijzen. Bezoekers die meerdere boekingen doen kunnen dit per boeking doorgeven. Ook degenen die reeds via Karpathos.nl geboekt hebben voor seizoen 2018 kunnen ons eenzelfde é-mail sturen, je dingt dan ook mee naar een van de prijzen. Wat zijn de prijzen?

Hoofdprijs:

Lucht zitzak (Lamzac®) van Fatboy ter waarde van € 74,50 in de kleur paars. Een handige lucht zitzak van 1,2 kilogram, die tot wel 200 kilogram kan dragen. Eenvoudig mee te nemen en overal op te blazen. Alles wat je nodig hebt is een moment om te ontspannen en lucht, géén pomp. Het ripstop nylon en de waterproof coating maken de Lamzac® tot een stevige lucht ligzak die ook naar buiten kan. De Lamzac® the original is een echte must-have. Niet langer ben je gebonden aan één plek; vanaf nu neem je deze luchtzak overal mee naartoe. Binnen enkele seconden is de ligzak met lucht te vullen. Laat ‘m leeg en blaas ‘m weer op in het park, op het strand, op het vliegveld of bij vrienden thuis. Met de Lamzac® zorg je overal voor comfort.

2e prijs:

Boek “Culinaria Griekenland” ter waarde van € 45,00. Culinaria (459 blz.) levert een schat aan informatie en recepten. Ingedeeld naar regio worden de Griekse provincies en eilandengroepen behandeld met veel aandacht voor specifieke producten, culinaire tradities, historie enz. Geillustreerd met mooie foto's die vaak (in serie) een beeld geven van productieprocessen en van kooktechnieken. De recepten zijn zowel klassiek als regionaal, maar niet altijd eenvoudig. Deze kijk- kookboeken zijn vooral een naslagwerk waarin het plezierig snuffelen is en waarmee men zich kan orienteren op Griekenland (zeker voor allerlei productinformatie) of vakantieherinneringen kan ophalen. Bevat een verklarende woordenlijst, een lijst van culinaire begrippen en basisingredienten, een literatuurlijst, een alfabetisch register op Nederlandse en op Griekse receptnamen en een trefwoordenregister.

3e prijs:

Verrassingsdiner bij Restaurant “Elea” in Pigadia Karpathos. Restaurant “Elea” ligt in het winkelstraatje tegenover de fontein en heeft heerlijke traditionele Griekse gerechten. Leuk is dat je hier ook een kijkje in de keuken kunt nemen om daar iets van je gading uit te zoeken. Met onze voucher mag de winnaar hier met twee personen gratis komen eten. Voor meer informatie neem ook hier een kijkje: http://www.karpathos.nl/restaurants/elea.ht m. Winnaars worden door loting vastgesteld. Over de uitslag is geen discussie mogelijk. De winnaar van het verrassingsmenu van restaurant “Elea” wordt aan het begin van het nieuwe vakantieseizoen bekend gemaakt op deze pagina, rond april 2018, en krijgt ook per é-mail bericht. Die kan dan gelijk profiteren van de prijs als hij/zij op vakantie gaat. De winnaars van de Lucht zitzak (Lamzac®) en het boek  “Culinaria Griekenland” worden aan het eind van het seizoen in oktober 2018 hier bekend gemaakt en krijgen ook per é-mail bericht.
MENU MENU
© 2000-2018 www.karpathos.nl
MENU MENU